معماری
خانه / اخبار صنعت و تجارت / جهش تولید امکان پذیر است ولی به 2 شرط/ لزوم اختصاص بیشتر اعتبارات به سطوح میانی تولید

جهش تولید امکان پذیر است ولی به 2 شرط/ لزوم اختصاص بیشتر اعتبارات به سطوح میانی تولید

جهش تولید امکان پذیر است ولی به ۲ شرط/ لزوم اختصاص بیشتر اعتبارات به سطوح میانی تولید

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه جهش تولید نیازمند برخی شروط در سطح ملی و بین المللی است، گفت: ۶۰درصد اعتبارات در اختیار ۱۰درصد مردم است که باید تغییر و بیشتر به سطوح میانی تولید اختصاص یابد.

– اخبار اقتصادی –

هوشنگ شجری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص جهش تولید و شروط تحقق این شعار اظهار داشت: تحقق جهش تولید با توجه به شرایط کشور امکان پذیر است ولی شروطی نیز در مسیر تحقق کامل این امر وجود دارد که بخشی مربوط به حوزه مسائل بین المللی و بخشی به مسائل ملی و داخل مربوط می شود.

وی ادامه داد: در بخش بین الملل شاید لازم باشد روابطمان را با دنیا بهبود ببخشیم و در خصوص نقل و انتقال پول راهکارهایی پیدا کنیم تا موانع فعلی تسهیل شود. اما یکی از موضوعاتی که در سطح ملی برای تحقق شعار جهش تولید وجود دارد، علاقمندتر کردن مردم به امور جاری کشور است، برای مثال اقدام دولت برای عمومی مردم سهام دولتی یک قدم موثر در این بخش است.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه هر چه سهام دولت، عمومی تر شود، نتیجه بهتری می گیریم، خاطر نشان کرد: در گذشته سهام دولت تنها به افراد خاص واگذار می شد ولی با عرضه در بورس و عمومی شدن این سهام، هم دولت و هم مردم به آنجا که می خواهند، می رسند و علاقمندی مردم برای حضور و مشارکت در امور کشور بیشتر می شود.

*تخصیص اعتبارات بانکی به شرکت های تولیدی متوسط

وی در خصوص یکی دیگر از مواردی که باید در بخش ملی اصلاح شود، گفت: موضوع بعدی تخصیص اعتبارات بانک ها با شرایط بهتر به سطوح میانی تولید است. بنابراین باید اعتبارات بانک ها در بخش تولید عمومی تر و شرایط دریافت اعتبار نیز تسهیل شود.

شجری تصریح کرد: 60 درصد اعتبارات بانک ها در اختیار 10 درصد مردم است که باید این ترکیب تغییر و مردمی تر شود. منظور از عمومی تر شدن همان اعطای اعتبار به سطوح میانی تولید و یا شرکت های تولیدی متوسط است، زیرا بیشتر تولیدات ما توسط ایت بهش انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه شرکتهای تولیدی بزرگ علاوه بر سودهای انباشته، دسترسی سریع به این اعتبارات دارند، اظهار داشت: سیستم بانکی می تواند در این بخش و اعطای بیشتر اعتبار به سطوح متوسط و کوچک تولیدی نقش موثری در جهش تولید داشته باشد. بنابراین این دو موضوع عمومی تر شدن واگذاری ها و اعتبارات، می توانیم در این مسیر که مبنای آن تحقق تولید بیشتر است، گام برداریم.

انتهای پیام/

منبع خبر

درباره ی Amirkabir

همچنین ببینید

اصلاح قیمت گذاری در زنجیره خودروسازی پروژه اول وزیر صمت اعلام شد

اصلاح قیمت گذاری در زنجیره خودروسازی پروژه اول وزیر صمت اعلام شد معاون وزیر صمت با اعلام اینکه اقتصاد صنعت خودرو باید اصلاح شود، گفت: پروژه اول وزیر صمت اصلاح قیمت گذاری در زنجیره خودروسازی است؛ همچنین مکانیزم زنجیره ارزش در صنعت خودروسازی اصلاح خواهد شد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی صادقی نیارکی امروز در پنجمین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو، اظهار کرد: در سال 99، 8.1 درصد رشد صنعتی در کشور داشتیم. بر اساس آمار مرکز آمار ایران در سه ماه ابتدایی امسال رشد صنعتی 5.5 درصد و بر اساس آمار بانک مرکزی 6.1 درصد بوده است. معاون امور صنایع وزیر صمت افزود: صدور پروانه بهره برداری در شش ماه ابتدایی امسال رشد 2 درصدی و اشتغال ناشی از آن‌ها رشد 20 درصدی داشته است. حدود 77 هزار نفر در بخش صنعت شاغل شدند. وی با بیان اینکه در بخش صادرات و واردات نیز رشد قابل توجهی داشتیم، گفت: طی 6 ماه نخست امسال تولید خودرو 3‌.4 درصد، تولید اتوبوس 10 درصد و تولید کامیون کشنده و کامیونت 66 درصد رشد داشت اما تولید وانت 13 درصد کاهش یافت. نیارکی با اعلام اینکه در پروژه نهضت ساخت داخل در سال 9..

دیدگاهتان را بنویسید

قالب وردپرس