استفاده از منابع عظیم کشور می تواند گام بزرگی در مسیر توسعه کشور باشد . ایمیدکو یکی از پایگاه های اطلاع رسانی حوزه صنعت و معدن می باشد . امید است اطلاعات و اخبار منتشر شدن در این پایگاه خبری مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اخبار و اطلاعات منتشر شده در این پایگاه خبری از منابع خبری و خبرگزاری های مطرح ایران جمع آوری و منتشر می گردد. بخش تحریریه ایمیدکو روزانه به انتشار اخبار تولیدی در این حوزه هم می پردازد. برای ارتباط با سردبیر این پایگاه می توانید با شماره تماس ها ما در ارتباط باشید .
سياست ايميدرو حمايت از بخش خصوصی است |
محورهای ویژه اجلاس:
درباره اجلاس:
خاورمیانه با داشتن 4 درصد خاک دنیا در حدود 60 درصد ذخایر قطعی نفت دنیا را دارا است. رتبه دوم مربوط به کشورهای حوزه اوراسیا با مساحتی معادل 36 درصد خاک دنیا و 11 درصد ذخایره قطعی نفت دنیا است. ایران از نظر تولید کل منابع طبیعی با سهم 2.3 درصد رتبه 10 دنیا را دارد. از این مقدار 86.2 درصد مربوط به سوخت های فسیلی (شامل نفت، گاز و ذغال سنگ) و 13.8 درصد مربوط به سایر مواد معدنی اعم از مواد معدنی فلزی، غیر فلزی و سنگ های قیمتی است.
جایگاه مناسب ایران زمینه ساز شکل گیری و تمرکز قابل توجه منابع طبیعی در این مرز و بوم شده است. ایران با حدود 1% مساحت جهان حدود 7% ذخایر کشف شده دنیا اعم از مواد معدنی، نفت و گاز را داراست که خود حاکی از وجود پتانسیل مناسب سرمایه گذاری در این بخش است. تولید بیش از 64 نوع ماده معدنی، ایران را جزء 15 کشور برتر معدنخیز جهان قرار داده است. رتبه ایران در تولید برخی مواد معدنی خود گویای این مهم می باشد.
جالب توجه است که بدانیم که تا کنون حدود 42 میلیارد تن ذخایر معدنی شناسایی شده است که برخی از ذخائر معدنی ایران در کلاس جهانی World Class هستند. برای مثال می توان از معادن سرب و روی انگوران، مهدی آباد، معادن آهن چادرملو و گل گهر و بافق و از معادن مس می توان معادن سرچشمه، سونگون و از معادن طلا می توان معدن ساری گون و از مواد صنعتی و غیرفلزی می توان از ذخائر پتاس و املاح تبخیری و غیره نام برد. رخداد ذخائر در کلاس جهانی حاکی از این نوید برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی است که بدانند امکان اکتشاف و شناسایی ذخائر جدید از این نوع مواد معدنی در کلاس جهانی باز هم در ایران وجود دارد.از طرف دیگر باید بدانیم که انواع تیپ های مختلف کانساری طلا و آهن که در دنیا وجود دارد امروز در ایران شناسایی و اکتشاف شده است که همه این ها حاکی از پتانسیل بالای معدنی ایران و ضرورت سرمایه گذاری و اکتشاف در آنها است. بنابراین باید با برنامه ریزی دقیق و استفاده از روش های اکتشافی و فن آوری های نوین و همچنین هماهنگی های لازم جهت سرمایه گذاری در مورد اکتشافات آنها اقدام گردد.
از دیگر توانایی های این بخش می توان به این نکته اشاره کرد که بیش از 20% ارزش اسمی بورس و سهم مواد معدنی بدون نفت و گاز نزدیک به 1 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور به بخش معدن (بدون احتساب صنایع معدنی) تعلق دارد. شرکت های معدنی در ایران دارای بالاترین و با ثبات ترین حاشیه سود از میان 100 شرکت برتر در داخل کشور می باشند و همچنین تولید برخی صنایع معدنی نظیر فولاد، مس، روی، سیمان و نیز پتروشیمی نه تنها نیاز کشور را تامین می کند بلکه به بازارهای جهانی نیز صادر می شود.
در بسیاری از کشورهای در حال توسعه که از منابع معدنی برخوردار هستند، صنعت معدنکاری به دلیل داشتن مزیت بالای اقتصادی به عنوان یکی از محورهای توسعه اقتصادی مطرح است. ارزش افزوده کامل صنعت معدنکاری زمانی محقق می گردد که زنجیره ارزش این حوزه تکمیل گردد (زنجیره ارزش از اکتشاف آغاز و با صنایع معدنی تکمیل می گردد).
یکی از چالش های مهم اقتصاد ایران اتکاء بیش از حد به درآمدهای نفتی می باشد. برای خروج از اقتصاد تک محصولی متکی بر نفت می بایست محصول خروجی با کیفیت از معادن در اختیار واحدهای صنعتی داخلی و یا بازارهای جهانی خارجی قرار گیرد تا نقش مهمی در چرخه درآمد زایی اقتصادی مملکت ایفا نماید.
امروزه، کاهش ذخایر معدنی با عیار بالا و ترکیبات کانی شناختی ساده، سبب شده است که معادنی با عیار بسیار پایین و ترکیبات کانی شناختی بسیار پیچیدهتر نیز مورد استفاده قرار گیرند که همین امر، یکی از عوامل اصلی پیشرفت در عرصه فرآوری مواد معدنی به حساب می آید. چرا که با پیشرفت تکنولوژی در بخش فرآوری می توان از معادن متروکه یا معادنی که در گذشته با تکنولوژی قدیمی توان پرعیار سازی امروزه را نداشته اند نیز بهره برداری نمود و روی چنین معادنی که به حالت تعلیق و یا کاملا رها شده اند نیز سرمایه گذاری کرد. در ایران از مواد معدنی مثل فسفات، پتاس، املاح تبخیری و آلونیت (ماده اولیه جهت استحصال آلومینیوم) در کشور صدها و میلیون ها تن ذخیره زمین شناسی وجود دارد که متأسفانه بدلیل داشتن عیار کم و یا مشکلات دیگر فرآوری، هنوز نتوانسته ایم از آنها در صنایع معدنی مربوطه بهره برداری نماییم که می باید با ایدههای نوین این مواد معدنی فرآوری گردیده و در صنعت مورد بهره برداری قرار گیرد.
از میان 43 مورد مخاطرات زمین شناختی شناخته شده، 32 مورد آن در کشور ایران رخ داده است. تنوع مخاطرات زمین شناختی سبب گردیده کشور ایران بعنوان یکی از کشورهای حادثه خیز جهان محسوب شده و متأسفانه سالیانه بخشی از درآمدهای کشور صرف جبران بخشی از خسارات های ناشی از مخاطرات طبیعی می گردد. توجه به کاهش اثرات سوء مخاطرات زمین شناختی در کنار پتانسیلها و منابع معدنی موجود در کشور از قبیل نفت، گاز، معادن فلزی و غیر فلزی و منابع اقتصادی ناشناخته دریایی نقش مهمی در توسعه پایدار و متوازن کشور خواهد داشت.
با بیان مطالب فوق معلوم می شود که راه طولانی در پیش داریم و جایگاه کشور ما در جهان کجاست. اگر شتابی مناسب به این فعالیت ها داده نشود، در آینده نه تنها جایگاهی در صادرات نخواهیم داشت بلکه با روند رو به رشد فعالیت های کشورهای دیگر، متاسفانه باید به کشورهای دیگر سپرد. از سوی دیگر ورود گسترده به این حوزه می تواند شرایط مناسبی در حوزه های گوناگون برای کشور به ارمغان بیاورد.
لذا موسسه بین المللی پردیس شریف با همکاری ویژه دانشگاه صنایع و معادن ایران اقدام به برگزاری اجلاس بین المللی پیشتازان توسعه معدن و صنایع معدنی در شهریور ماه سال 1394 نماید تا منجر به گردهمایی و تبادل نظر مسئولین ، صاحب نظران ، متخصصان و فعالان و کارشناسان زبده و برتر کشور گردد تا بتوانند راهبردی مناسب برای توسعه مهم معدن گردند.
عنوان در 1 يا 2 خط، فونتB Titr 14pt
نويسنده اوّل ، نويسنده دوّم ، فونت: BZar، اندازه فونت 14و ضخیم
خلاصه: فونت: BZar، اندازه فونت 10و ضخیم
هر مقاله بايد داراي يک خلاصه 100 تا 150 کلمهاي باشد که در يک پاراگراف تهيه گرديده، داراي حواشي 40 میلیمتری از لبهراست و 35 میلیمتری از لبه چپ باشد. اين بخش بايد بصورت مستقل بيانگر موضوع، اهداف، روش تحقيق و دستاوردهاي مقاله باشد ولي يک مقدمه تلقي نمي گردد. فونت اين بخش از نوع (B Zar 9pt) ميباشد. محل قرارگيري اين بخش در حدود 90 الي 120میلیمتر از بالاي صفحه است.
کلمات کليدي: حداکثر 5 کلمه که با کاما از يکديگر جدا شده باشند فونت: BZar، اندازه فونت 9)
1. مقدمه (با 2 خط 9pt فاصله از کلمات کليدي)
اين راهنما به منظور استفاده مولفين مقالات کامل براي نوشتن مقالات فارسي مطابق الگوي استاندارد و واحد اين کنگره تهيه شده است. رعايت اين ضوابط براي همه مولفين محترم اجباري است. توجه نماييد که متن حاضر نيز با رعايت همين ضوابط تهيه شده است و ميتواند جهت نمونه عملي مورد استفاده قرار گيرد (البته پس از حذف علائم و توضيحات راهنماي اضافي. (B Zar) فونت: BZar، اندازه فونت 10)
از فونت(B Zar 10pt) و فاصله خطوطsingle در تهيه متن اصلي مقاله استفاده گردد. متن مقاله بصورت تک ستوني تهيه گردد. عنوان هر بخش با فونت (B Titr 10pt) ، با شماره بخش و با فاصله دو خط خالي از بخش قبلي و یک خط خالی از متن نوشته شود. اولین خط همه پاراگرافها، بجز اولین پاراگراف بعد از متن، بصورت هماهنگ 10 میلیمتر فرورفتگی داشته باشد.
2. ارسال مقالات کامل: فونت: BZar، اندازه فونت 10و ضخیم)
کليه مقالات کامل توسط داوران اجلاس مورد ارزيابي قرار ميگيرند. به اين منظور لازم است فايلهاي مقاله، که مطابق با ضوابط اين راهنما تهيه شده است، با فرمت هاي docx وpdf که شامل کليه فونتهاي بکار رفته باشد از طريق ایمیل اجلاس ارسال گردد. به اين منظور ضروري است در هنگام ايجاد فايل PDF گزينه “do not send fonts to Adobe PDF” غيرفعال گردد.. همچنين فايل مورد نظر بايد حاوي متن مقاله و کليه اجزاء آن شامل شکلها و جداول باشد.
3. حداکثر صفحات فونت: BZar، اندازه فونت 10و ضخیم
حداکثر تعداد صفحات مقاله که شامل متن و کليه اجزاء آن نظير شکلها و جداول مي¬باشد، 8 صفحه است.
4. زيرنويسفونت: BZar، اندازه فونت 10و ضخیم
در صورت نياز به استفاده از زيرنويس، از فونت (B Zar 9pt)استفاده شود.
5. شکلهافونت: BZar، اندازه فونت 8و ضخیم
کليه شکلها و ترسيمات بايد در داخل متن مقاله و بلافاصله پس از اولين طرح در متن قرار گيرند. شکلها بايد از کيفيت کافي برخوردار بوده و واضح و شفاف ترسيم گردند. حروف، علائم و عناوين بايد به اندازهاي انتخاب گردند که خوانا و قابل تفکيک باشند. هر شکل داراي يک شماره ترتيبي مستقل است که حتما بايد در داخل متن به آن ارجاع شده باشد، شکل 1. همچنين هر شکل داراي عنوان مستقلي است که با فونت BZar 8در زير شکل نوشته ميشود8 pt) فونت: BZar، اندازه فونت 10)
6. جداولفونت: اندازه فونت 8و ضخیم
کليه جداول بايد در داخل متن مقاله و بلافاصله پس از اولين طرح در متن قرار گيرند. حروف، علائم و عناوين بايد به اندازه¬اي انتخاب گردند که خوانا و قابل تفکيک باشند. هر جدول داراي يک شماره ترتيبي مستقل است که حتما بايد در داخل متن به آن ارجاع شده باشد. همچنين هر جدول داراي عنوان مستقلي است که با فونت (B Nazanin 9pt Bold) در بالاي جدول نوشته مي شود. يک خط خالي در بالا و پايين جدول آنرا از بقيه متن جدا ميکند.
7. نتيجه گيري فونت: BZar، اندازه فونت 10و ضخیم
هر مقاله بايد با ارائه توضيحات مشخص به جمعبندي نتايج تحقيق ارائه شده در بخش نتيجهگيري بپردازد.
8 مراجع فونت: BZar، اندازه فونت 8و ضخیم
فهرست مراجع بعنوان آخرين بخش مقاله با فونت (Times New Roman 10pt) نوشته ميشوند. ترتيب آنها مطابق با ترتيب طرح آنها در داخل متن ميباشد و فقط شامل مواردی است که مستقيما در متن مقاله به آنها ارجاع شده است. همچنین بایستی از علامت [ ] دقیقا در همان محل استفاده از مرجع برای شماره گذاری استفاده نمود. در تعريف هر مرجع اطلاعات کامل مطابق با استانداردهاي موجود ذکر گردد. براي مراجع فارسي، از فونت (B Zar 8) استفاده گردد.
توجه داشته باشید که :
بیش از 50 درصد مقالات پذیرفته شده در مجلات ISI و ISC ( علمی – پژوهشی )چاپ خواهد شد.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایمیدکو می باشد