صندوق ضمانت صادرات با ساتکاب تفاهم امضا کرد/ بهرامی: دنبال حضور موثر در صنعت آب و برق کشورهای همسایه هستیم
مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، صنعت آب و برق را در صدر صادرات خدمات فنی و مهندسی دانست و گفت: استراتژی اصلی از این تفاهم حضور مؤثر در کشورهای همسایه است.
– اخبار اقتصادی –
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی صندوق ضمانت صادرات ایران، افروز بهرامی در مراسم امضای جدیدترین تفاهم نامه این صندوق با شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) گفت: صنعت آب و برق به عنوان کالای اساسی پیش نیاز همه فعالیتهای اقتصادی و تولیدی است که خوشبختانه با پیشرفت های حاصل شده در این صنعت توان بزرگی در صادرات خدمات فنی و مهندسی و بخصوص ساخت تمام بخش های نیروگاهی و صادرات آن به سایر کشورها ایجاد گردیده است. بطوریکه آب و برق در صدر صادرات خدمات فنی و مهندسی کشور با استانداردهای جهانی و قابل رقابت با معروف ترین برندهای دنیا قرار دارد .
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران اظهار داشت: استراتژی مشترک صندوق و ساتکاب حضور موثر در کشورهای همسایه می باشد و حمایت و پشتیبانی ساتکاب از بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان برای حفظ موفقیت و نفوذ در بازارهای صادراتی و نیز حمایت صندوق از این شرکتها برای پوشش ریسک های صادراتی و تامین مالی در کنار هم ظرفیت بسیار مناسبی برای تسهیل صادرات را فراهم می آورد.
بهرامی اضافه کرد: ریسک های سیاسی و تجاری از عمده دغدغه های بخش خصوصی می باشد که صندوق می تواند با پوشش این ریسک ها و تامین منابع مالی ظرفیت های خوبی را برای بخش خصوصی به منظور حضور در این بازارها ایجاد کند .
وی با بیان اینکه صندوق تلاش کرده در شرایط فعلی با کاهش فرانشیز و بخشودگی جرایم تسهیلاتی را به صادرکنندگان ارائه دهد ،ابرازامیدواری کرد، همکاری این دو مجموعه بتواند باعث افزایش صادرات بخصوص به کشورهای همسایه و رونق و جهش تولید شود .
* ٩ هدف اصلی از تفاهم نامه با صندوق ضمانت صادرات
محمد ولی علاء الدینی ، رئیس هیات مدیره ومدیرعامل شرکت ساتکاب نیز در این مراسم با اشاره به اینکه صنعت آب و برق در حال حاضر با استانداردهای بین المللی توانایی فعالیت در خارج از کشور را دارد، گفت: امروزه تجهیزات صنعت آب و برق 95 الی 98 درصد در داخل کشور تولید می شود.
علاء الدینی با اشاره به سهامداری ساتکاب در بیش از 200 شرکت تخصصی ، افزود: یکی از این شرکتها مپنا است که جزء چهار شرکت برتر نیروگاه ساز گازی دنیا است .
وی با بیان اینکه در بخش خدمات فنی و مهندسی شرکت های ایرانی متخصصی به عنوان مشاور در پروژه های خارجی حضور دارند،ادامه داد:ساتکاب تلاش کرد خلاء های بوجود آمده را جهت فعالیت هرچه بهتر شرکتهای ایرانی در بازارهای خارجی برطرف کند.
مدیرعامل ساتکاب یکپارچه سازی نظام بیمه ، توسعه صادرات ، حمایت از ساخت داخل و یکپارچه سازی فناوری اطلاعات از عمده محورهای عملیاتی ساتکاب برشمرد و ابراز امیدواری کرد، حمایت صندوق بتواند برای حضور شرکتها دربازارهای جهانی درشرایط فعلی راهگشا باشد .
علاء الدینی تصریح کرد: آب و برق زیرساخت همه فعالیت ها است و تعامل با صندوق ضمانت صادرات ایران در سال جهش تولید می تواند خدمات بزرگی را به صنعت آب و برق ارائه کند.
هدف از این تفاهم نامه همکاری مشترک در زمینه حمایت از توسعه صادرات غیر نفتی ، افزایش سرمایه گذاری خارجی و تامین ، تجهیز منابع مالی برای صادرکنندگان وسرمایه گذاران ایرانی در حوزه ساخت و تهیه کالای آب وبرق و انرژی کشور و استفاده از ظرفیت های اقتصادی ، پژوهشی وبازاریابی طرفین در افزایش ضریب نفوذ خدمات بیمه اعتبار صادراتی و ارتقاء شبکه توزیع خدمات و جذب و نگهداشت مشتریان جدید وفعلی وفرهنگ سازی در این زمینه است.
انتهای پیام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید