پروتکل های بهداشتی در چرخه تولید آرد و نان رعایت می شود

پروتکل های بهداشتی در چرخه تولید آرد و نان رعایت می شود مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران از رعایت همه پروتکل های بهداشتی در زنجیره تولید آرد و نان خبر داد. – اخبار اقتصادی – به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عباس ارشدی، در نشست خبری امروز که به صورت ویدئو کنفرانس در خصوص بررسی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی نانوایان در دوران شیوع ویروس کرونا برگزار شد، اظهار داشت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران بعد از شیوع ویروس کرونا، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مدت تمام عملیات‌های مربوط به تامین، ذخیره‌سازی و توزیع کالاهای اساسی از مبدا تا مقصد و ذخیره سازی را انجام داده است.
وی با بیان اینکه تمامی کامیون‌های حمل بار ضد عفونی می‌شوند و فاصله اجتماعی ماشین‌های حمل بار، در سیلوها هنگام بارگیری وتخلیه به صورت کامل رعایت می شود، گفت: زنجیره گندم، تهیه آرد و نان بر اساس رعایت اصول بهداشتی است و پس از اینکه آرد به نانوایی‌ها برای تبدیل به نان و سپس به مشتری تحویل داده می شود، باید پروتکل‌های بهداشتی از سوی نانوا و مشتری رعایت شود تا نانی سالم به دست مصرف کننده برسد.
به گزارش تسن..

اردیبهشت 3, 1399
2 دقیقه خواندن
327 بازدیدها

نقل و نشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است.