پروتکل های بهداشتی در چرخه تولید آرد و نان رعایت می شود
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران از رعایت همه پروتکل های بهداشتی در زنجیره تولید آرد و نان خبر داد.
– اخبار اقتصادی –
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عباس ارشدی، در نشست خبری امروز که به صورت ویدئو کنفرانس در خصوص بررسی و رعایت پروتکلهای بهداشتی نانوایان در دوران شیوع ویروس کرونا برگزار شد، اظهار داشت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران بعد از شیوع ویروس کرونا، با رعایت پروتکلهای بهداشتی در این مدت تمام عملیاتهای مربوط به تامین، ذخیرهسازی و توزیع کالاهای اساسی از مبدا تا مقصد و ذخیره سازی را انجام داده است.
وی با بیان اینکه تمامی کامیونهای حمل بار ضد عفونی میشوند و فاصله اجتماعی ماشینهای حمل بار، در سیلوها هنگام بارگیری وتخلیه به صورت کامل رعایت می شود، گفت: زنجیره گندم، تهیه آرد و نان بر اساس رعایت اصول بهداشتی است و پس از اینکه آرد به نانواییها برای تبدیل به نان و سپس به مشتری تحویل داده می شود، باید پروتکلهای بهداشتی از سوی نانوا و مشتری رعایت شود تا نانی سالم به دست مصرف کننده برسد.
به گزارش تسنیم، امروز نشستی با حضور مسئولان شرکت بازرگانی دولتی از جمله مدیر مالی این شرکت با اتحادیه نانوایی های مختلف و دبیر کل دفتر غله و خدمات بازرگانی استان تهران برای بررسی پروتکل بهداشتی نان و آرد برگزار شد. در این نشست نانوایان از مشکلات خود برای تأمین اقلام بهداشتی صحبت کرده و خواستار حمایت و کمک بیشتر به آنها در این زمینه شدند.
انتهای پیام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید