ضرر ۹میلیون دلاری شرکت گاز به پتروشیمی لردگان
مدیر عامل شرکت پتروشیمی لردگان گفت:متاسفانه قطع ۱۰روزه گاز منجر به ضرر ۹میلیون دلاری این شرکت شد
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، محسن محمودی درگفتگو با خبرنگاران استان چهارمحال وبختیاری افزود: شرکت پتروشیمی لردگان در طول این سالهای سختی های راپشت سرگذاشت تا به موقعیت فعلی خود رسیده است
ایرانی ترین واحدتولیدی کشور
مدیرعامل شرکت پتروشیمی لردگان گفت:در طول این سالها افتاح وبهره برداری از واحدهای تولیدی پتروشیمی توسط شرکت های خارجی انجام شده است اما این شرکت درزمان تحریم بهره برداری از ان توسط نیروهای غیرتمند این مرز وبوم صورت گرفت که این دستاورد بزرگی برای این شرکت می باشد
اشتغال ۲۵۰۰ نفر درپتروشیمی لردگان
محمودی گفت: ۱۰۰۰نفر بصورت مستقیم در ۴ شیفت کاری و۱۵۰۰ نفربصورت غیرمستقیم مشغول فعالیت هستند
مرغوبیت محصول تولیدی شرکت پتروشیمی لردگان
مدیرعامل پتروشیمی لردگان گفت: از حدود ۷۰۰هزار تن محصول تولیدی حدود ۲۲۵هزارتن به جهادکشاورزی تحویل داده شده است وکود شیمایی اوره ۹استان کشور را این کارخانه تامین می نماید.
بالاترین رشد تولید در بین پتروشیمی های کشور
وی گفت: درسال گذشته با تولید ۷۰۰هزارتن تولید بالاترین رشد تولید را دربین پتروشیمی کشور کسب کرد
وی ادامه داد: دنبال آن هستیم که ظرفیت تولید این کارخانه از ۷۰۰هزار تن به ۱میلیون تن برسد که تجهیزات ان درحال سال ساخت ونصب دراین واحدتولیدی می باشد
قطع برق وگاز مهمترین چالش کارخانه
وی درخصوص مشکلات این کارخانه گفت: یک ماه برق ودوماه گاز این واحد تولیدی قطع می شود وقتی که ۹۰روز تولید را از دست می دهیم چگونه می توان با شرکتهایی که ۱۲ماه مشغول فعالیت هستند رقابت کرد.
به گفته مدیر عامل شرکت پتروشیمی لردگان: با برنامه ریزی صورت گرفته فرایند تولید برق دراین واحد تولیدی درحال انجام می باشد اما برای تامین گاز متاسفانه کاری نمی توانیم انجام دهیم.
محمودی گفت: این شرکت بعد از ۱۵سال درسال ۱۴۰۱به سود دهی رسید ودر شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ قیمت گاز خوراک به ۷۰۰۰ تومان برای هر مترمکعب تعیین گردید که باعث عدم توجیه اقتصادی تولید گردید که ارزش هر تن اوره صادراتی از حدود ۷۰۰ دلار در سال ۱۴۰۱ تا ۲۵۰ دلار برای هر تن اوره برای سال ۱۴۰۲ کاهش داشته که باعث ضرر و زیان بسیار به این شرکت گردید.
وی کفت: قیمت اوره درجهان با مجله ارگوس شناسایی می شود وشرکتهای پتروشیمی محصول خود را باید هماهنگ بابقیه کشورها صادر کننند وقتی قیمت گاز افزایش می یابد این شرکتها توان رقابت با بقیه کشورها راندارند.
وی افزود : درجلسات مکرر با مسئولین ضررهای این تصمیم به مسئولین گفته شد ومتاسفانه وقتی اقدامی توسط مسئولین صورت نگرفت شکایت شرکت گاز دردیوان عالی کشور انجام شد ودیوان رای به نفع شرکت های پتروشیمی داد.
دلیل استنکاف شرکت گاز از اجرای رای دیوان چیست
به گفته وی: با توجه به اینکه رای دیوان یه شرکت گاز ابلاغ شده است متاسفانه هنوز این رای اجرا نشده است ومصرانه می خواهیم این رای که باعث کاهش چشمگیر بدهی های شرکت های پتروشیمی می شود اجرا گردد.
۴همت دولت به پتروشیمی لردگان بدهی دارد
محسن محمودی اظهارداشت : پتروشیمی لردگان طی این سالها ۷۰۰هزار تن کود اوره تولید وحدود ۲۲۵هزار تن به جهادکشاورزی تحویل داده است که بابت کود تحویلی طی این سالها به جهاد کشاورزی ۴همت طلب دارد که متاسفانه تاکنون ۳همت حسابرسی و۱همت آن حسابرسی نشده است از دولت درخواست داریم که مطالبات با بدهی تهاتر شود.
وی تاکید کرد: با توجه به این که کارخانه پتروشیمی لردگان با بدهی مختلف مواجه هست ازبقیه جدا وبادیکر تولید کنندگان مقایسه نشود تا این شرکت نیز به رشد وبالندگی برسد.
46
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید