آرش اسماعیل زاده، یک نام آشنا و معروف که در دنیای اختراعات و ابتکارات بین المللی به عنوان یک نیروی خلاق و مخترع شناخته شده است . او یکی از برترین مخترعان در زمینه های مختلفی از فناوری تا پزشکی و صنعت است و با پارک علم و فناوری همکاری دارد و همواره به دنبال ایدههای نوآورانه و پیشرو برای حل مشکلات جهانی است.
او مخترع جوان و خلاقی است که توانسته است با ابداع عصای الکترومکانیکی، به عنوان یک نیروی نوآور و قدرتمند در دنیای تکنولوژی شناخته شود.
عصای الکترومکانیکی که توانسته است به زندگی افراد کمک بزرگی نماید و آنها را در حرکت و انجام وظایف روزانه یاری کند.
همکاران ایشان او را به رهبر موفق، خلاق و عشق به ابتکارات جدید میشناسند. در اینجا با داستان هیجانانگیز و الهامبخش زندگی این مخترع شگفتانگیز آشنا شوید.
آرش اسماعیل زاده جوانی 26 ساله، ساکن شهر مشهد ، توانست با پژوهشات و اختراعات خود در عرصه توانبخشی پزشکی پا به میدان گذاشته است
او فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ، رشته برق از دانشگاه تبریز می باشد و او بعد از فارغ التحصیلی در مقطع ارشد با توجه به علایق وتجربه کاری خود به کارآفرینی ،درراه کسب تجربه در مقطع دکتری مدیریت می باشد.
در اینجا جهت آشنایی بیشتر با آقای آرش اسماعیل زاده مصاحبه کوتاهی داریم که چگونه به سمت این نوآوری هدایت شدند
همیشه علت موفقیت خود را تشویق خانواده ، درجهت درس ودانشگاه و قرارگرفتن در محیط علمی و همچنین دوستان علم دوست واهل پیشرفت می داند
یکی از خاطرات جالب و به یاد ماندنی و همچنین یکی از دلایل شروع و پیشرفت ایشان در مسیر نوآوری طبق گفته خودشان این است: ما برای بازدید از طرف دانشگاه به آسایشگاه فیاض بخش رفتیم و قبل رسیدن به آنجا در حال برنامه ریزی بودم که فقط از افراد کم توان و ناتوان بازدید کنم
من درآسایشگاه فیاض بخش در راهرو با فردی روبه رو شدم که قطع عضو 2 پا بود و از ولیچر استفاده می کرد ناگهان فرد معلول گوشی تلفن او بر روی زمین افتاد و چون دسته های ویلچر به علت سختارش بالا بود نتوانست دست خود را به زمین برساند و بردارد و همچنین احتمال افتادن این فرد زیاد بود من در همان لحظه چند ایده برای حل مشکل این فرد به ذهنم رسید که یادداشت کردم و برای هرکدام از آنها تحقیقاتی به عمل آوردم اما فقط یکی منجر به پیاده سازی و اختراع شد
آقای اسماعیل زاده برنامه آینده خود را با این اختراع این چنین توصیف کرد.
اختراع به تنهایی برای من زیاد جذاب نبوده و من قصد دارم شرایطی را برای نوجوان وجوانان فراهم کنم که در سنین کمتر به این موفقیت ها دست پیدا کنند و بتوانم بستری را در جهت تجاری سازی اینده ها نوآوری های آنان فراهم کنم .
اقای آرش اسماعیل زاده می گوید: برای خرید اختراع خودم چندین درخواست از شرکت های ایرانی و خارجی برای گرفتن امتیازش داده شد ولی قصد فروش آن را ندارم ولی در آینده تجاری سازی آن انجام خواهد شد.
در حال حاضر منبع درامد وشغل خود را این چنین توصیف کرد
من علاقه زیادی داشتم تا منبع درآمد فعلیم در زمینه رشته تحصیلی خودم (مهندسی برق ) باشد ولی با توجه به اینکه از اواسط نوجوانی به سرعت وارد زمینه مدیریت شدم و در زمینه مدیریت پیشرفتهای چشمگیری داشتم ودر حال حاضر از مدیران موسسه آموزشی نوجوانان وجوانان هستم و درزمینه کارآفرینی و نوآوری فعالیت می کنم و در کنار آن بیزینس های کارآفرینی دیگری هم دارم که همچنان فعال در بازار هستند.
در پاسخ به این سوال که برای نوجوانان و جوانان چه نصیحتی دارید پاسخ دادند
نصیحت کردن را هیچ فردی دوست ندارد اگر هر کسی نقش خود را در هر زمینه درست انجام دهد نه تنها نوجوانان و جوانان بلکه کل جامعه ما طبق دیده خود یک منطق برای پیشرفت خود میسازد ولی معتقدم اگر 16 ساله بودم زودتر محصولی خلق میکردم و کنارش مهارت در اون زمینه بدست می آوردم و کنارش از تجربه یک مربی استفاده میکردم که اشتباهم کمتر بشه و انتخاب هام بیشتر.
آشنایی مختصر با اختراع آرش اسماعیل زاده
عصای الکترومکانیکی یک وسیله فوقالعاده کارآمد و مهم در صنعت و فناوری میباشد که از ترکیب قطعات الکتریکی و مکانیکی تشکیل شده است. این عصا با اتصال قطعات الکتریکی مانند سنسورها، مدارهای الکتریکی و موتورها به یک محور مکانیکی، قابلیت کنترل و جابجایی اجسام را برای انجام وظایف مختلف فراهم میسازد. با استفاده از این عصا، میتوان کاربردهای متعددی از جمله رباتیک، خطوط تولید اتوماتیک و دستگاههای پزشکی را بهبود بخشید و به سرعت و دقت پروژههای مختلف را افزایش داد.
عصای الکترومکانیکی با قابلیتهای منحصر به فردش، به کسانی که نیاز به انجام برخی از فعالیت های روزمره خود دارد این امکان میدهد تا به راحتی زندگیشان را مستقلتر کنند. با ظاهر شیک و انعطافپذیری که دارد، عصای الکترومکانیکی به عنوان یکی از ابزارهای مدرن و موثر برای تسهیل و بهبود کیفیت زندگی افراد معلول شناخته شده است.
مزاياي اختراع
- سبک بودن این مکانیزم نسبت به جک های الکترومکانیکی یا پنوماتیکی
- هزینه کمتر با بکارگیری وسایل ساده در مقایسه با ساختارهای دیگر از جمله جک ها و دیگر سازه ها
- قابل ارتقا به جایگذاری گیره های متفاوت در مقایسه با بعضی ربات های پزشکی دیگر
- تقویت کردن هماهنگی عصب و عضله در حین استفاده با توجه به حمل راحت آن با توجه به این که دیگرربات ها خود فعالیتی را انجام میدهند و فرد در آن ها دخیل نمیباشد
- گسترش پذیر بودن هر یک از قسمت ها از نظر سرعت و اندازه
- حذف نیروی انسانی در برخی فعالیت های شخص ناتوان
- تمرکز کردن فرد بر روی برداشتن یا نزدیک سازی جسم
با اتمام این مقاله می توان گفت که آرش اسماعیل زاده با اختراع عصای الکترومکانیکی، یک قدم مهم در جهت تسهیل زندگی افراد با معلولیت گذاشته است.
این ابداع نه تنها به افراد با مشکلات حرکتی کمک می کند، بلکه نشان می دهد که ایده های نوآورانه می توانند به حل مشکلات جدی کمک کنند.
امیدواریم که تلاش های آرش اسماعیل زاده و دیگر مخترعان مشابه، باعث بهبود کیفیت زندگی افراد معلول شده و به آنها یک زندگی مستقل تر و بیشتری بخشند.
سخن پایانی به جوانان به عنوان یک مخترع
به راه بادیه رفتن ، به از نشستن باطل- که گر مراد نیابم ، به قدر وسیع بکوشم (حضرت حافظ)
واقعا تجربه خوب وبد، بهتر از تجربه نکردن می باشد
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید