هدف از برگزاری نمایشگاه آرد و نان ارتقای کیفی تولیدات است
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی قزوین گفت: برگزاری نمایشگاه تخصصی آرد و نان فرصتی ارزشمند جهت ارتقای سطح کیفی تولیدات حوزه آرد و نان است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «احمد خورگامی» مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی قزوین در حاشیه افتتاح دومین نمایشگاه تخصصی آرد و نان اظهارکرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه ارتقای سطح کیفی تولیدات مرتبط با نان، آشنایی با تکنولوژیهای نوین و تعامل بین فعالان این صنعت است.
وی افزود: بیش از ۳۰مشارکتکننده از استانهای تهران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز و قزوین در دومین نمایشگاه تخصصی آرد و نان حضور دارند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی قزوین بیان کرد: دستگاههای اتوماتیک پخت نان، تکنولوژیهای چاپ و بستهبندی و نانهای سنتی و سالم ازجمله محصولات ارائه شده در این نمایشگاه است که به ارتقای کیفیت و بهرهوری این صنعت کمک می کند.
خورگامی تصریح کرد: این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای معرفی جدیدترین دستاوردهای کشور در حوزه آرد و نان، چاپ و بستهبندی و صنایع وابسته است و امیدواریم مورد توجه فعالان این عرصه به ویژه نانوایان قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی قزوین خاطرنشان کرد: این نمایشگاه بستری برای تعامل سازنده میان نانوایان، تولیدکنندگان، متخصصان و کارآفرینان این حوزه را فراهم کرده است و از تمامی فعالان صنعت آرد و نان و همچنین دستاندرکاران حوزه چاپ و بستهبندی دعوت میکنیم که با حضور در این نمایشگاه، از آخرین نوآوریها و ظرفیتهای موجود بهرهمند شوند.
لازم بذکر است؛ دومین نمایشگاه تخصصی آرد و نان عصر روز سه شنبه با حضور مسئولان استانی از جمله «ملکیپور» فرماندار، « عطایی» رئیس سازمان جهاد کشاورزی و «رحمانی» رئیس غله و خدمات بازرگانی استان قزوین افتتاح شد.
دومین نمایشگاه تخصصی آرد و نان از تاریخ ۶ تا ۹آذرماه و ساعت۱۵ الی ۲۱ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی قزوین جهت بازدید علاقه مندان و فعالان این صنعت دایر می باشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید